06-57945832 info@bartvandieken.com - Bart van Dieken Fotografie ©

Bruidsfotograaf

Je leert je bruidsfotograaf natuurlijk pas echt kennen in het echt…dus spreekt mijn werkwijze en portfolio jullie aan? Je bent van harte welkom bij mij thuis, voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Voor de bruiloft

Portfolio en werkwijze goedgekeurd? Dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ik heb ruime ervaring op gebied van trouwen en kan daarom goed met jullie meedenken over het verloop van de dag. Daarnaast kan ik vertellen over mijn werkwijze en heb je de mogelijkheid om het compacte en grote album te bekijken.

Tijdens de bruiloft

Accu’s volgeladen en lenzen gepoetst. Goed voorbereid begin ik aan mijn dag.

Ik maak allerlei soorten foto’s…de locatie, sfeervolle details…maar vooral van mensen. Ik fotografeer het liefst onopvallend zodat ik de “echte momenten” in beeld kan brengen. De trotse oma, ondeugende kinderen of een vader die zijn dochter weggeeft. Dit soort momenten maken jullie dag bijzonder.

Van andere bruidsparen krijg ik te horen dat ik deze eigenschappen heb: enthousiast, creatief en leuk in de omgang met gasten.

Na de bruiloft

Na de bruiloft maak ik een selectie van de foto’. Deze bewerk ik in eigen stijl en haal ik het beste uit iedere foto. Je kunt rekenen op enkele honderden foto’s.

Trouwalbum

Het eindresultaat komt het mooist tot zijn recht in een trouwalbum. Dit album is een van de leukste manieren om de dag nog een keer te beleven…en met anderen te delen. Bij elk album ontvang je trouwens altijd digitale foto’s in hoge resolutie…die hou je voor altijd en je kunt ermee doen wat je wilt.

 

 

Basis

4 uur fotografie
700
 • 4 uur fotografie
 • Inclusief nabewerkingstijd
 • Inclusief een grote selectie hoge resolutie digitale foto’s geschikt om zelf af te drukken in groot formaat
 • Foto’s aangeleverd via Wetransfer
 • Eindproduct: compact spiraal fotoboekje van 20 pagina’s
 • Upgrade optie: groot trouwalbum van 40 pagina’s (meerprijs: EUR 390)

Luxe

8 uur fotografie
1199
 • 8 uur fotografie
 • Inclusief nabewerkingstijd
 • Inclusief een grote selectie hoge resolutie digitale foto’s geschikt om zelf af te drukken in groot formaat
 • Foto’s aangeleverd via Wetransfer
 • Eindproduct: compact luxe, linnen, trouwalbum van 20 pagina’s
 • Upgrade optie: groot trouwalbum van 40 pagina’s (meerprijs: EUR 390)

Veelgestelde vragen & antwoorden

Welke kosten zijn bij de prijs inbegrepen?

In principe zijn alle kosten inbegrepen behalve de upgrade van het grote trouwalbum. Denk hierbij aan reiskosten, parkeergeld en het nabewerken van een grote selectie digitale bestanden.

Hoe zit het met de digitale foto’s?

Je krijgt de gehele selectie digitale foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd via Wetransfer. Kies je voor het luxe pakket, dan krijg je de bestanden op een luxe USB-stick. Alle geselecteerde foto’s worden door mij minimaal nagewerkt op kleur, contrast en helderheid. Zo krijgen de foto’s een uitstraling geheel in lijn met mijn stijl en kwaliteit die je van mij kunt verwachten.

Wat is een compact, luxe, linnen trouwalbum?

Dit is een professioneel trouwalbum, alleen dan compact. Op elke bladzijde van dit album komt een foto die jullie zelf mogen kiezen. Je krijgt zo een album met jullie favoriete foto’s. Dit trouwalbum is natuurlijk erg leuk om mee te nemen naar vrienden en familie.

Eigenschappen van het album:
– linnen cover
– formaat 15 x 20 cm met 20 platliggende bladzijdes (opengeslagen 15 x 40 cm).
– op elke bladzijde staat een favoriete foto (naar keuze)
– professioneel fotopapier en dikke, stevige bladzijden
– jullie voornamen en trouwdatum op de voorkant.

Tip: dit album is ook een leuke, persoonlijke verassing om aan ouders cadeau te geven.

Wat krijgen wij als we het album upgraden?

Een dikker en groter boek van 30 x 30 cm met 40 platliggende bladzijdes of meer. De inhoud van dit boek wordt door mij vakkundig ontworpen en zorgt voor een prachtige presentatie van de reportage.

Hoe zit het met de aanbetaling?

Kiezen jullie mij als trouwfotograaf, dan vraag ik een aanbetaling van 1/3 van het totaalbedrag. Dit vanwege de door mij geïnvesteerde en gereserveerde tijd. Hierna is jullie reservering definitief en kunnen jullie op mijn rekenen.

Wat gebeurt er als jullie trouwfotograaf ziek is?

Dit is gelukkig nog nooit voorgekomen. Mocht ik ziek zijn dan maak ik gebruik van mijn uitbreidde netwerk van trouwfotografen. Normaal gesproken zal ik dan snel een vervanger kunnen vinden. Dit werkt zo: ik zoek voor jullie drie kandidaten die dezelfde kwaliteit leveren voor dezelfde prijs. Deze kandidaten leg ik aan jullie voor.

Op deze wijze ben je altijd verzekerd van een goede fotograaf.

Voor hoeveel uren kunnen we jou inhuren?

Er is in principe geen minimum, maar ik vind het wel belangrijk dat ik een reportage kan maken die genoeg laat zien van jullie dag. Daarnaast is het vaak verhoudingsgewijs voordeliger om mij minimaal 6 uren in te huren. Dit heeft te maken met de standaard kosten die ik voor iedere bruiloft moet rekenen (ongeacht het aantal uren).

 

De meeste bruidsparen kiezen ervoor om een trouwfotograaf ten minste 8 uur in te huren. Zo krijg je een zeer complete reportage…van de voorbereidingen bij de bruid thuis, tot en met een stuk van het feest.

Wanneer zijn de foto’s klaar?

Afhankelijk van de drukte van het seizoen is de reportage vaak binnen twee tot vier weken klaar.

Wat is een pre-wedding-shoot / proefsessie?

Een leuke manier om kennis te maken met elkaar en mijn manier van fotograferen. Bovendien zijn de foto’s perfect te gebruiken voor een persoonlijke, originele trouwkaart, uitnodiging of voor het gastenboek.

Een pre-wedding-shoot / proefsessie van 1,5 uur op locatie kost normaal gesproken EUR 280. Dit is inclusief 10 nabewerkte, digitale foto’s in hoge resolutie.

Plan je bij mij een dergelijke shoot in? Dan ontvang je EUR 150 korting.

 

bruidsfotografie-bruidsfotograafbruidsfotograaftrouwfotograaf-nijmegenbruiloftslot-doddendealbruidsfotografiebruidsfotograaf-nijmegenbruiloft-doddendaeltrouwfotograafbruiloft-boerderijfotograaf-bruiloftinspiratie-trouwengoede-trouwfotograafbruidsfotograaf-brabanttrouwen-klooster-fotograaftrouwen-in-de-kerkbruidspaartrouwfotografietrouwen-nijmegenfotograaf-nijmegencafe-hemel-nijmegen-trouwenbruidsfotograaf-in-nijmegenbruidsfotograaf-wijchen-kasteelbruiloft-kasteel-wijchentrouwfotograaf-wijchen

Contactformulier

Heb je na het zien van deze selectie foto’s vragen of wil je meer weten? Neem contact op met het contactformulier of gebruik de bel-knop hieronder.

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Bericht

Heb je vragen of opmerkingen?

Bel mij: 06-57945832