06-57945832 info@bartvandieken.com - Bart van Dieken Fotografie ©

Fotoshoot werkwijze

Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in het maken van foto’s op buitenlocatie’s. Lekker ontspannen in een ruimtelijke omgeving. Dit kenmerkt mijn stijl en levert het beste foto-resultaat op. Verschillende originele locaties zijn mogelijk; van stoer en industrieel tot groen in een prachtig stukje natuur.

Voor de fotoshoot

Nadat jij een fotoshot hebt gekozen bespreken we jouw wensen en de belangrijkste details. Zodra we een datum en tijd hebben afgesproken ontvang je een afspraakbevestiging per mail met alle praktische informatie die je nodig hebt.

Tijdens de fotoshoot

Op de locatie gaan we de mooiste plekjes af. Ik geef genoeg aanwijzingen zodat je goed op de foto staat. Het fotograferen op locatie voelt fijner aan dan in een statische studio. Dit zorgt voor ontspannen en losjes geposeerde portretten.

Na de fotoshoot

Ongeveer 1 week na de fotoshoot ben je welkom om bij mij het eindresultaat te komen bekijken. Tijdens de fotopresentatie kun je kiezen welke foto’s je wilt kopen. De door jou gekozen foto’s worden gecontroleerd en geoptimaliseerd voor het beste eindresultaat.

Basis

EUR107
  • 45 min fotoshoot op locatie met een onbeperkt aantal personen
  • Kies zelf jouw favoriete foto’s uit een ruime selectie
  • Koop na de fotoshoot het fotoboekje inclusief digitale bestanden in hoge resolutie of afdrukken (zie prijslijst)
  • Alle gekozen foto’s worden nabewerkt
  • Zonder afdruk
Klik HIER om te kiezen

Luxe

(extra lang & inclusief afdruk)
EUR179
  • 1,5 uur fotoshoot op locatie met een onbeperkt aantal personen
  • Kies zelf jouw favoriete foto’s uit een ruime selectie
  • Koop na de fotoshoot het fotoboekje inclusief digitale bestanden in hoge resolutie of afdrukken (zie prijslijst)
  • Alle gekozen foto’s worden nabewerkt
  • Inclusief 30 x 45 cm afdruk naar keuze op premium lustre fotopapier
Klik HIER om te kiezen

Vragen & antwoorden

Worden de foto’s nabewerkt?
Ja, alle foto’s die jij kiest zijn professioneel nabewerkt.

Mag ik de foto’s zelf uitkiezen?
Ja, uit een ruime voorselectie kies je hoe je jouw favoriete foto’s wilt ontvangen.

Kan ik de foto’s digitaal krijgen?
Ja, na de fotoshoot kun je losse digitale bestanden of het fotoalbum kopen. Kies je voor het fotoalbum dan ontvang je alle foto’s die in dit album staan óók digitaal in hoge resolutie. Digitale foto’s heb je voor altijd en je bent dus vrij om ze bijvoorbeeld zelf af te drukken in elk gewenst formaat. Zie prijslijst voor meer informatie.

Welke fotoshoot-locaties zijn mogelijk?
Elke locatie is in principe mogelijk. Ik ken verschillende buitenlocaties in- en rondom Nijmegen die geschikt zijn voor een fotoshoot. Er is altijd wel een locatie die bij je past… in de natuur, bos of park of een locatie met een industrieel tintje, lekker stoer en gevarieerd. De locatie kiezen we altijd in overleg.

Hoe zit het met reistijd en parkeerkosten?
Reistijd is inbegrepen als de fotoshoot in Nijmegen plaatsvindt. Als ik langer moet reizen dan gebruikelijk reken ik €0,35 p. k/m reiskostenvergoeding.

Wanneer zijn de foto’s klaar?
Ongeveer een week na de fotoshoot kun je de foto’s kiezen tijdens de fotopresentatie. Digitale bestanden (voor eigen back-up) ontvang je meestal al de volgende dag. Het fotoalbum  is meestal binnen enkele weken klaar.  Kies je een fotoshoot inclusief afdruk dan ontvang je deze al tijdens de fotopresentatie en kun je deze direct meenemen.

Is het mogelijk om tijdens de fotoshoot van kleding te wisselen?
Ja, je kunt zo vaak wisselen als je zelf wilt. Ik adviseer je om 1 of 2 alternatieve setjes mee te nemen voor de variatie.

Heb je vragen of opmerkingen?

Bel gerust: 06-57945832