06-57945832 info@bartvandieken.com - Bart van Dieken Fotografie ©

Fotoshoot werkwijze

Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in het maken van foto’s op buitenlocatie’s. Lekker ontspannen in een ruimtelijke omgeving. Dit kenmerkt mijn stijl en levert het beste foto-resultaat op. Verschillende originele locaties zijn mogelijk; van stoer en industrieel tot groen in een prachtig stukje natuur.

Voor de fotoshoot

Nadat jij een fotoshot hebt gekozen bespreken we jouw wensen en de belangrijkste details. Zodra we een datum en tijd hebben afgesproken ontvang je een afspraakbevestiging per mail met alle praktische informatie die je nodig hebt.

Tijdens de fotoshoot

Op de locatie gaan we de mooiste plekjes af. Ik geef genoeg aanwijzingen zodat je goed op de foto staat. Het fotograferen op locatie voelt fijner aan dan in een statische studio. Dit zorgt voor ontspannen en losjes geposeerde portretten.

Na de fotoshoot

Ongeveer 1 week na de fotoshoot ben je welkom om bij mij het eindresultaat te komen bekijken. Tijdens de fotopresentatie kun je kiezen welke foto’s je wilt kopen. De door jou gekozen foto’s worden gecontroleerd en geoptimaliseerd voor het beste eindresultaat.

Basis

EUR77
 • 45 min fotoshoot op locatie met een onbeperkt aantal personen
 • Kies zelf jouw favoriete foto’s uit een ruime selectie
 • Koop na de fotoshoot het fotoboekje inclusief digitale bestanden in hoge resolutie of afdrukken (zie prijslijst)
 • Alle gekozen foto’s worden nabewerkt
 • Zonder afdruk
Klik om te kiezen

Luxe

(extra lang & inclusief afdruk)
EUR149
 • 1,5 uur fotoshoot op locatie met een onbeperkt aantal personen
 • Kies zelf jouw favoriete foto’s uit een ruime selectie
 • Koop na de fotoshoot het fotoboekje inclusief digitale bestanden in hoge resolutie of afdrukken (zie prijslijst)
 • Alle gekozen foto’s worden nabewerkt
 • Inclusief 30 x 45 cm afdruk naar keuze op premium lustre fotopapier
Klik om te kiezen

Vragen & antwoorden

Worden de foto’s nabewerkt?
Ja, de voorselectie waar je uit kunt kiezen is door mij professioneel nabewerkt. Ik geef iedere foto een unieke en stijlvolle uitstraling.

Mag ik de foto’s zelf uitkiezen?
Ja, kunt uit een ruime selectie foto’s jouw favorieten bestellen.

Kan ik de foto’s digitaal krijgen?
Ja, kies en koop je na de fotoshoot voor het fotoboekje dan ontvang je alle foto’s die in dit boekje staan digitaal in hoge resolutie. Zo kun je er voor altijd mee doen wat je wilt. Dus ook zelf afdrukken in een groot formaat. Zie prijslijst voor meer informatie.

Welke locaties zijn mogelijk?
Elke locatie is in principe mogelijk. Ik ken verschillende buitenlocaties in- en rondom Nijmegen die geschikt zijn voor een fotoshoot. Er is altijd wel een locatie die bij je past… in de natuur, bos of park of een locatie met een industrieel tintje, lekker stoer en gevarieerd. De locatie kiezen we altijd in overleg.

Hoe zit het met reistijd en parkeerkosten?
Reistijd is inbegrepen als de fotoshoot in Nijmegen plaatsvindt. Parkeerkosten worden doorberekend op de factuur. Als ik langer moet reizen dan gebruikelijk reken ik €0,35 p. k/m reiskostenvergoeding.

Wanneer zijn de foto’s klaar?
Ongeveer een week na de fotoshoot kun je de foto’s kiezen tijdens de fotopresentatie. Kies je voor het fotoboekje dan ontvang je dit boekje vaak binnen 10 werkdagen. De digitale bestanden (voor eigen back-up) van de foto’s die in het boekje staan ontvang je de volgende dag.. Als er een afdruk is inbegrepen bij de fotoshoot dan ontvang je deze meteen tijdens de fotopresentatie. Heb je haast…dan probeer ik hier rekening mee te houden.

Is het mogelijk om kleding te wisselen?
Ja, je kunt zo vaak wisselen als je zelf wilt. Ik adviseer je om 1 of 2 alternatieve setjes mee te nemen voor de variatie.

Kan ik ook opgemaakt worden door een visagiste?
Ja, ik breng je dan in contact met 1 van de visagisten. Zij komt naar jouw huis of verzorgt de visagie op locatie. Leuk voor een fotoshoot met vriendinnen of tijdens een vrijgezellenuitje.

 

Fotoshoot TIPS

 • Neem een tweede of derde kledingsetje mee voor de afwisseling.
 • Laat kledingstijl en kleurtinten bij elkaar passen voor een goede groepsfoto, stem je kleding af op de andere deelnemers.
 • Vermijd drukke prints/te felle kleuren om te voorkomen dat iemand teveel “uit de foto springt”. Alleen de fotograaf mag een discobroek aan.
 • Voor een close-up portret is het mooier als de bovenkleding contrasteert met het gezicht. Effen kleding in een donkerdere tint is prima.
 • Is het niet zo warm buiten, kies er dan voor om laagjes onder je kleding aan te trekken, lekker comfortabel.
 • Dames: een klein busje haarlak is de natuurlijke vijand van die eigenwijze en opstandige haarlok.
 • Heren: een mobiele telefoon of portemonnee in de broekzak is handig, maar de camera ziet alles.

Heb je vragen of opmerkingen?

Bel mij: 06-57945832